Terug

60+-club weer met z’n allen eropuit

Wist je dat Warmes een 60+-club heeft? Vrijdagmiddag waren ze met z’n allen op stap.

Op het moment dat een werknemer van Warmes z’n zestigste verjaardag viert, wordt hij lid van de 60+-club. De club heeft 2017 als oprichtingsjaar en sindsdien gaat de club er elk jaar een keer op uit. Telkens wordt het uitje door twee andere organisatoren geregeld. Vier 60-plussers zijn nog werkzaam, de anderen zijn inmiddels met pensioen.

De gepensioneerden zijn overigens ook altijd uitgenodigd voor de personeelsfeesten en de vakantieborrels van Warmes, maar deze 60+-club is speciaal voor hen en hun partners.

Vrijdag was de achtste editie en organisatoren waren Arnold Holsink en Gerard Vrerink. De 60-plussers werden ontvangen in de kantine van de tennisvereniging in Rossum om vervolgens een fietstocht door de omgeving te maken, afgesloten met een hapje en een drankje.

“Echt leuk dat Warmes zo’n club heeft,” doet Holsink verslag. “Volgens mij is het vrij uniek in vergelijking met andere bedrijven. Er waren veel 60-plussers met partners en iedereen vond het leuk om elkaar weer te zien. Het lijkt elk jaar weer een soort reünie.”

Volgend jaar een erbij

Momenteel is er een aspirant-lid: Rob Warmes wordt komend jaar 60 jaar. En daarna is hij ook lid van het selecte gezelschap van de 60+-club.

 

60+-club weer met z’n allen eropuit