Terug

Kopers Wingerd maken kennis met buren en bouwpartijen

De bewoners van appartementencomplex de Wingerd in Wierden hebben kennis met elkaar gemaakt en met de betrokken bouwpartijen.

Appartementencomplex de Wingerd in Wierden verrijst aan de Violierstraat in Wierden. Het complex herbergt vijftien appartementen. Veertien zijn er verkocht, een staat nog onder optie.

Het zijn ruime appartementen (variërend van 71 tot 97 vierkante meter), bijna energieneutraal en door de jaren heen aan te passen aan de eisen van dat moment.

Aangenaam, ik ben je buurman

Donderdagmiddag kwamen alle kopers bijeen tijdens de kopersbijeenkomst. Alle betrokken partijen stelden zich voor aan de bewoners: de installateur, de makelaar, de ontwikkelaar en de aannemer.
“Zodat de kopers weten wat ze kunnen verwachten van de bouwperiode, maar het belangrijkste was kennismaken. Met elkaar, met de bouwpartijen en met de bouwopties,” aldus projectleider Sander Weusthof.

Veel bouwopties

De Wingerd wordt opgeleverd met standaard interieurkeuzes wat betreft keuken, badkamer en dergelijke. Deze standaard is mooi, neutraal en kwalitatief goed, maar kopers hebben de vrijheid om ze naar eigen wens aanpassen. Tijdens de bijeenkomst is een lijst met alle keuzemogelijkheden gepresenteerd.  

Eigen klantportaal

Die optielijst is ook te vinden in de speciale online klantomgeving die Warmes voor dit project heeft opgezet.
Weusthof: “De bewoners worden ermee voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw van hun appartementen zodat het hopelijk bijdraagt aan een positieve bouwervaring. Het eerste bouwnieuws konden we ze tijdens de kopersbijeenkomst al brengen: de start sloop is in oktober, snel gevolgd door de eerste bouwwerkzaamheden.”

Benieuwd naar bouwplan de Wingerd in Wierden? Klik dan hier.

 

Kopers Wingerd maken kennis met buren en bouwpartijen