Terug

Stan Vollenbroek wint voetbalpool (alweer)

Winnaar van de Warmes EK-pool is geworden Stan Vollenbroek. Hij blijkt er goed in: 2 jaar geleden won hij ook al de WK-pool.

Vollenbroek won de Warmes EK-pool 2024 met 3664 punten, op de voet gevolgd door René ter Haar op plek 2 en René Vollenbroek op 3. Alle drie staan bekend als voetballiefhebbers.

Hoewel Vollenbroek Spanje niet als winnaar had voorspeld (hij gaf de titel aan Frankrijk), wist hij wel de meeste uitslagen goed te voorspellen, inclusief de finale. Zover zichtbaar had geen van de deelnemers Spanje als winnaars voorspeld. Ter Haar gokte op Nederland en de andere Vollenbroek ook op Frankrijk.

Goed gevulde prijzenpot

Voor de prijzenpot hebben diverse leveranciers prijzen beschikbaar gesteld en die was dus bijzonder goed gevuld met diverse attributen voor professionele klussers (waarvoor dank!).
Zo ging winnaar Stan Vollenbroek ging met de (geldelijke) hoofdprijs en een bouwradio naar huis. Er zijn prijzen voor de eerste, tweede, derde, vierde, tiende, vijftiende en laatste plaats. Die laatste plaats wordt bezet door Jarno Pegge. Hij werd getroost met de poedelprijs, een fustje bier.  

 

Stan Vollenbroek wint voetbalpool (alweer)