Terug

‘Instagramwoning’ officieel opgeleverd

Wie Kavel.56 de laatste tijd volgde op Instagram, weet dat de oplevering van de woning in Weerselo naderde. Vrijdag was het zover: ons ‘Instagramhuis’ werd officieel opgeleverd.

‘Wij hebben ineens een populair Instagramfenomeen in onze portefeuille, namelijk een bouwkavel-met-eigen-account,’ meldden wij in juli afgelopen jaar. Iedereen kon de vorderingen die Remco en Mirthe met hun woning maakten, volgen via Instagram. Inmiddels is er écht wat te zien op de kavel; de keuzes van de opdrachtgevers hebben echt vorm gekregen. Het is een bijzonder strak geheel geworden.

Het terrasraam met betondorpels en de stenen gaan mooi in elkaar over. Allround mestelaars Remco Bolscher en Jupp Oude Luttikhuis hebben mooi werk geleverd en de door OWK Kozijnen geplaatste kozijnen sluiten het geheel af. Het risaliet is bekleed met onderhoudsvrij materiaal en de goten zijn geplaatst door Repi.

Deze bouw laat mooi zien hoe een houtlook gecreëerd kan worden met kunststof. De voordeur en alle dichte panelen in de kozijnen zijn uitgevoerd in een houtlook middels een houtlook-folie. De foliën zijn heel goed tegenwoordig en ze gaan lang mee. Het ‘hout’werk zorgt voor een warme uitstraling.

Veel woonplezier!

Projectleider Jan Willem Weijers: “We zijn heel content met de uitvoering en het was leuk om de bouw op Instagram te volgen. Het gaf echt inzicht in hoe de bouw van een woning in zijn werk gaat. We wensen Remco en Mirthe alle geluk in hun mooie woning toe.”

 

 

‘Instagramwoning’ officieel opgeleverd