Over Warmes

Aannemersbedrijf Warmes BV is een gecertificeerd allround bouwbedrijf dat sinds 1929 is gevestigd in Lattrop, Overijssel.
Warmes is een echt familiebedrijf dat al bijna een eeuw wordt gerund door de families Warmes en Roeleveld, momenteel geleid door Rob Warmes en Paul Roeleveld.

Vakmanschap is een erg belangrijke pijler bij Warmes, vandaar dat alleen met goed onderlegde vaklieden wordt gewerkt.

Warmes werkt met veel vaste onderaannemers en relaties om de kwaliteit te waarborgen. Het aannemersbedrijf beschikt over een riante eigen werkplaats. Daar worden materialen verwerkt tot prefabproducten. Goed voor de bouwsnelheid en voor de kwaliteit. Bovendien is Warmes daardoor minder afhankelijk van de weersomstandigheden.

Warmes is een milieubewust bedrijf dat zich intensief bezighoudt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Warmes is zelfvoorzienend in stroom en alle materialen worden gerecycled. Resthout wordt bijvoorbeeld omgezet in warmte voor de werkplaatsen. Ook wordt ijzer, papier, plastic en puin gescheiden waardoor een minimale hoeveelheid restafval overblijft. De panden van Warmes zijn bovendien allemaal voorzien van zonnepanelen.

Warmes beschikt over een groot arsenaal eigen materieel waaronder bouwkranen in alle formaten, verreikers, steigersystemen, laadvloeren en al het kleine materieel zoals bouwdrogers en vloervlinders.

Als het nou gaat om woningbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, agrarische bouw of restauratie en renovatie: aannemer Warmes is de betrouwbare partner. Van mestkelder tot kasteel.