Onderhoud

Ook voor het onderhoud is men aan het goede adres bij Warmes. Warmes werkt voor meerdere woningbouwcorporaties en verzorgt voor hen al het onderhoud van groot tot klein, van het vervangen van sloten tot complete nieuwbouw.

Goed voorbeeld is woningcoöperatie Mijande. Daarvan is Warmes al 50 jaar de vaste aannemer. Bijzonder om al zo lang bij een coöperatie betrokken te zijn. Bovendien blijkt daaruit de betrouwbaarheid van Warmes. Waarom voor Warmes wordt gekozen als het gaat om onderhoud? Warmes is een aannemer met een persoonlijke aanpak en werkt met eigen vakbekwame werknemers die zich betrokken tonen bij de projecten. De lijnen zijn kort en de vaklieden vertrouwde gezichten bij de klant.

Renovatie

Als het om restauratie gaat, bezit Warmes over veel vakkennis. De vaklieden zijn bekend met historische constructies en met de lokale bouwtechnieken van vroeger. Een enorm voordeel voor wie bijvoorbeeld een Twentse boerderij wil restaureren. Het is zelfs mogelijk om een complete boerderij te verplaatsen. Bekend voorbeeld van een restauratieproject van aannemer Warmes is kasteel Twickel. Warmes verrichte de afgelopen 40 jaar talloze projecten voor de stichting Twickel.