Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Aannemersbedrijf Warmes houdt zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit betekent dat het bedrijf bewust gericht onderneemt. Hiermee houdt het rekening met economische prestaties en respect voor de maatschappij, binnen ecologische voorwaarden.

Warmes is zeer milieubewust, alle materialen worden gerecycled of hergebruikt. Resthout wordt omgezet in warmte voor de werkplaatsen. Het puin, ijzer, papier, plastic wordt gescheiden waardoor het restafval minimaal is. Alle panden van Warmes zijn voorzien van zonnepanelen, dit maakt het mogelijk om als bedrijf energieneutraal te zijn. Dit heeft betrekking op Profit en Planet. Betreft ‘Planet’ is Warmes ook gecertifieerd als Forest Stewardship Council (FSC), daarmee draagt Warmes bij aan directe bescherming van de bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Als er gekeken wordt naar People, is Warmes gecertificeerd voor VCA. Hiermee laat Warmes zien dat ze veilig en gezond te werk gaan. Ook vindt Warmes het belangrijk dat werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen en daarmee kan er bij Warmes ook geschoold worden tot een echte vakman.