Woningbouw

Wie kiest voor Warmes als aannemer voor een nieuwbouwwoning heeft keus uit meerdere mogelijkheden.

 

Bouwen op Maat

Een nieuw concept van Warmes dat op veel positieve respons kan rekenen is Bouwen op Maat.

De opdrachtgever gaat samen met de architect en de aannemer om tafel. Samen komen ze tot een ontwerp dat binnen het budget past én voldoet aan alle wensen. Het ontwerpgesprek is vrijblijvend.

Bouwen op Maat kent veel voordelen. De opdrachtgever slaat het tijdrovende aanbestedingsproject over. Bovendien komen de drie partijen sneller en efficiënter tot een ontwerp. Wie gebruikmaakt van Bouwen op Maat weet zeker dat als zijn wensen binnen het budget en het ontwerp passen. De gespecifieerde begroting is meteen de technische omschrijving.

De reacties op Bouwen op Maat zijn erg positief. “Korte lijnen, alle vaklieden om tafel en het is meteen duidelijk wat de kosten van het project worden. Het scheelt veel tijd om het aanbestedingstraject niet in te gaan. Bovendien hoeven we het ontwerp niet telkens aan te aanpassen om binnen het budget te blijven.”

Voor Bouwen op Maat kunt u uw eigen architect benaderen of gebruikmaken van de architecten met wie Warmes regelmatig werkt.

Traditionele aanbesteding

Natuurlijk is er de traditionele aanbestedingsmarkt waarbij een prijs wordt berekend op basis van bestek en tekening. Warmes zorgt snel voor een helder overzicht van de kosten en adviseert vanuit eigen ervaring.