Terug

Neijs van de bouwplaats: Warmes bouwt drie op een rij

Drie op een rij voor Warmes op Stakenbeek in Oldenzaal binnenkort. Woning nummer drie komt op de plek van de bekende bouwkraan.

Een tijdje geleden berichtten we over twee bouwprojecten die handig naast elkaar gesitueerd waren (zie het artikel https://warmes.nl/nieuws/stakenbeek). Het ging om de woningen van de families In ’t Veld en Schasfoort aan de Scheerder op plan Stakenbeek. 
De woningen werden tegelijkertijd gebouwd zodat ze de bouwaansluiting en de bouwkraan konden delen. Op de kavel tussen de twee woningen in werd de bouwkraan geplaatst. 

De kraan is ondertussen elders ingezet; de twee woningen zijn enige weken geleden opgeleverd. “Wat zou het toch mooi zijn als we de tussenliggende kavel ook zouden mogen bebouwen, dachten we steeds,” vertelt Rik Scherphof namens Warmes. “We hebben er niet letterlijk om gevraagd bij de eigenaren van de kavel maar dat hoefde uiteindelijk ook niet. De familie Deterink benaderde ons zelf aangezien wij de woningen van de buren hadden gebouwd. Deze week wordt met de bouwwerkzaamheden gestart. Gaan we dus toch drie op een rij volmaken.”

Neijs van de bouwplaats: Warmes bouwt drie op een rij