Terug

Warmes geeft kampioensshirt DTC’07 een ereplaats

Het kampioensshirt dat DTC’07 speciaal voor de sponsors liet maken, krijgt een ereplaats aan de muur bij Warmes. Het eerste elftal van DTC’07 heeft geschiedenis geschreven: voor het eerst in het bestaan van de fusieclub is het eerste elftal kampioen geworden.

Rob Warmes stond langs de lijn bij de kampioenswedstrijd van DTC’07 tegen Haaksbergen. “Een wedstrijd met veel kansen voor DTC. Ze hadden het al veel eerder kunnen beslissen, maar ze hielden het spannend tot het laatste moment. Na de 80ste minuut pas 2-0… Maar ze hadden een groot speloverwicht. Op het veld stonden ook nog twee van onze werknemers: topscorer Sam Tebbe en grensrechter Mark Peters.”

Ereplekje

Warmes is al sinds het begin mede-hoofdsponsor van DTC’07. De andere hoofdsponsor is Gerwers. DTC’07 had voor iedereen – spelers, staf en sponsors – een speciaal kampioensshirt laten maken en die van Warmes werd door het team hoogstpersoonlijk langsgebracht. “Mooi gebaar, dank je wel. Het krijgt een ereplaatsje bij ons aan de muur,” bedankte Rob Warmes de spelers.

Succes gewenst

DTC’07 promoveert nu naar de vierde klasse. Hoe schat Rob Warmes de kansen in? “Goed. Ze gaan bovenin meedraaien. Derde of vierde plek lijkt mij een mooie ambitie. Wij van Warmes wensen ze allemaal veel succes. Komend seizoen kunnen jullie natuurlijk weer van ons sponsorschap aan.”

 

Warmes geeft kampioensshirt DTC’07 een ereplaats