Terug

Hier geet Warmes met van start: nieuwbouwwoningen in Oldenzaal en Almelo

Er staan drie nieuwe projecten op stapel die alle drie in week 6 starten. Het betreffen drie woningen; twee in Oldenzaal en een in Almelo.

Twee moderne woningen in Stakenbeek

In Stakenbeek, het nieuwste woongebied van Oldenzaal, bouwt Warmes twee moderne gezinswoningen. Architect is bij beide RikkerinkBouwdesign.

Voor de familie In het Veld wordt een levensloopbestendige woning op plan Stakenbeek gebouwd. De benedenruimte is nu een grote leefruimte, maar er is nu al rekening gehouden met de toekomst en er zijn mogelijkheden om slaapvertrekken en een badkamer te realiseren op de begane grond. Lang zult u wonen. 

Twee kavels verder bouwt de familie Schasfoort een gezinswoning. Die wordt riant, modern en zeer comfortabel. 
De woningen staan vlak bij elkaar en passen qua stijl bij elkaar. Bovendien krijgen beide woningen een risaliet. Dat is een verdiepinghoog doorgetrokken element. Eigenlijk een heel historisch bouwontwerp, maar het wordt momenteel vaak toegepast in de moderne bouw.

Exclusieve woning in Almelo

Voor de familie Van den Hurk bouwt Warmes BV een exclusieve, moderne, vrijstaande woning op bouwplan Almelo NoordOost. Architect is BuildingDesign. De woning wordt voorzien van opvallende aluminium kozijnen en boeien en een grote glaspartij. De lichtpui is op het zuidwesten georiënteerd zodat de lichtinval optimaal zal zijn. De woning wordt voorzien van een knap staaltje domotica. Verlichting, temperatuur, gordijnen, de tv… alles waar je normaal een schakelaar voor gebruikt, wordt programmeerbaar gemaakt voor de familie Van den Hurk.