Terug

Hotel Landgoed de Holtweijde in vier ‘slagen’ gerenoveerd

Gasten van Landgoed de Holtweijde genieten momenteel volop van de prachtig gerenoveerde hotelkamers. Warmes was hoofdaannemer van het omvangrijke renovatieproject dat nu is afgerond.

Landgoed de Holtweijde en aannemersbedrijf Warmes werken sinds 2017 samen. Toen werd de eerste grote opdracht afgerond; het renoveren van negentien hotelkamers. In 2018 volgde het volledig strippen en renoveren van zes cottages en in 2021 het renoveren van dertien landhuizen met in totaal 26 kamers.

Afgelopen jaar werkte Warmes aan het renoveren van een hotelvleugel met 22 kamers en twee vergaderzalen, in combinatie met een complete dakrenovatie van deze vleugel waaronder zich ook het zwembad en het health- en wellnesscenter bevinden.

Alles lokaal aanbesteed

“Nu deze laatste opdracht klaar is, heeft Warmes in vier ‘slagen’ het complete hotel gerenoveerd,” vertelt Marcel Vlek, directeur van Landgoed de Holtweijde. “Naar volle tevredenheid, kan ik wel stellen. Ook wat betreft de onderaannemers met wie aannemersbedrijf Warmes werkt die het elektra en het schilderwerk verzorgen. We besteden nu alles regionaal aan, binnen een straal van 15 kilometer van Lattrop. Hier in Noordoost-Twente geldt: ‘Een man een man, een woord een woord’ en dat is precies wat wij waarderen.”

Tevreden terugblik

Vlek kijkt tevreden terug op het recente renovatieproject. “Warmes is nagekomen wat het beloofde, is binnen het budget gebleven en snapt onze strakke planning. De planning is bepaald niet ruim namelijk: een hotelkamer moet na een verbouwing twee tot drie keer grondig worden schoongemaakt voordat hij weer verhuurd kan worden. Dat kost tijd, waardoor onze deadline enige dagen voor de ingebruikname ligt.”

Aanbevolen bij gasten

Warmes wordt door Vlek zelfs aanbevolen bij anderen. “Als hotelgasten interesse tonen in het kopen van een woning of vakantiewoning in onze regio, dan bevelen we Warmes aan. En ja, er zijn regelmatig gasten met zulke plannen.”

 

Hotel Landgoed de Holtweijde in vier ‘slagen’  gerenoveerd