Terug

Bouwkavel met eigen Instagramaccount

Wij hebben ineens een populair Instagramfenomeen in onze portefeuille, namelijk een bouwkavel-met-eigen-account. Iedereen kan de voortgang van Kavel.56 online volgen.

Remco en Mirthe Wiggers-Demmer bouwen een vrijstaande woning op bouwplan ‘t Spikkert in Weerselo en ze bloggen daarover op Instagram. Hoe kwamen ze op het idee om zo’n account te maken?

“We volgen zelf bouw-accounts en vonden het een leuke manier om vrienden en familie op de hoogte te houden van de bouw,” vertelt Remco. “Ondertussen hebben we veel meer volgers dan alleen vrienden en familie. Er zijn ook veel mensen bij die zelf op ’t Spikkert bouwen. Elke dag gaan we even langs op de bouw en als er wat interessants is, posten we dat.”

Mooi inzicht

Projectleider Jan Willem Weijers vindt het leuk: “Ik hoef niet eens meer langs de bouwplaats. De hele voortgang is online te volgen. Grapje natuurlijk. Maar leuk dat ze het op die manier bijhouden. Het biedt een mooi inzicht in de bouw van een woning.”

Pannen hangen

Remco en Mirthe bouwen een vrijstaande woning. Een strakke, moderne woning die dankzij de getrommelde stenen een dorpse uitstraling krijgt. Eigenlijk zou de oplevering in december zijn, maar de oplevering is naar voren gehaald naar oktober.
“Het bedrijf dat het dak maakt, heeft eerder tijd en de materialen zijn er al. We gaan in het eerste weekend van de bouwvak pannen hangen met een heleboel mensen. Ja, daar plaatsen we natuurlijk een foto van op Instagram.”

Word ook volger

Ook volger worden van de account van Remco en Mirthe? Klik dan hier.

 

Bouwkavel met eigen Instagramaccount