Terug

Laatste werkdag voor Herman Kokkeler en Fons Vollenbroek

Herman Kokkeler en Fons Vollenbroek hebben allebei hun laatste werkdag bij Warmes er op zitten. Warmes moet nu twee vaklui missen.

Herman Kokkeler had woensdag zijn laatste werkdag, Fons Vollenbroek donderdag. Beiden kregen een bord aangeboden op hun werklocaties. Herman was aan het werk bij de familie Benerink in Denekamp waar hij een overkapping in de tuin maakte. Fons voerde onderhoudswerkzaamheden voor WBO in Oldenzaal uit.

Loopbanen

Herman werkte 46 jaar voor Warmes. Hij heeft voor alle vier generaties Warmes gewerkt; zelfs voor ‘opa’ Warmes die het bedrijf begon, zij het een paar dagen. Hij had er panlatten voor weggebracht.

Fons werkte 13 jaar voor Warmes. Hij werd destijds, toen hij beschikbaar kwam, gevraagd door Paul Roeleveld om voor Warmes te komen werken.  

Zware beroepen

Herman is 61, Fons 60 jaar (en bijna buren van elkaar). Beide maken gebruik van de mogelijkheid om met de regeling zware beroepen met vervroegd pensioen te gaan.

Paul Roeleveld: “We moeten nu wel twee vakmannen missen. Allebei allround timmerman. Je kon ze overal naartoe sturen en het kwam goed. Verbouw, nieuwbouw, alles. Ook nog allebei leermeester; ze hebben heel wat leerlingen opgeleid.”

Geniet van jullie pensioen

We feliciteren Herman en Fons met hun pensionering. Heel erg bedankt voor jullie inzet alle jaren!

 

 

Laatste werkdag voor Herman Kokkeler en Fons Vollenbroek