Terug

Drie woningen op plek voormalige Sanders supermarkt in Oldenzaal

Warmes start binnenkort met de bouw van drie woningen aan de Hengelosestraat in Oldenzaal. Het betreft de voormalige magazijnruimte van Sanders supermarkt.

Een supermarkt is het pand al 7 jaar niet meer en dat zal het ook nooit meer worden. Geen laden- en lossenoverlast voor de buren meer dus, wel níeuwe buren.
De ontwikkelaar heeft het plan zonder het bestemmingsplan te wijzigen, kunnen transformeren naar een bouwplan voor drie woningen. Nu kan de bouw van ‘Midtown West’ beginnen.

Het pand is verlaten en vervallen. Twee buitenwanden blijven staan, de rest wordt gesloopt en opnieuw opgebouwd. De voorgevel wordt in een later stadium vervangen. Dankzij de uitstraling van het ontwerp wordt het sowieso een opwaardering voor de buurt.

Pijpenla’s

Er worden drie woningen gebouwd op de locatie. Ze krijgen een bijzondere indeling: het zijn een soort pijpenla’s van 4 meter breed en 10 meter diep. De woningen worden gebouwd in de stijl van de aangrenzende woningen. Warmes start nog voor de bouwvak met de bouwwerkzaamheden.

Interesse in een van de woningen? Helaas, ze zijn alle drie al onder voorbehoud verkocht.

 

Drie woningen op plek voormalige Sanders supermarkt in Oldenzaal