Terug

Muziekkoepel Berghuizen op goede fundering

Eindelijk klonk er muziek vanuit de nieuwe muziekkoepel in Berghuizen. Warmes heeft daarvoor het metselwerk verzorgd en onlangs werd de koepel in gebruik genomen.

Het metselwerk werd vorig jaar afgerond en toen was het aan de andere bouwpartners om het af te bouwen. De eiken palen, de gekunstelde kap van kraalschroten met sedumlaag, de elektriciteitsvoorziening en verlichting werden verzorgd door andere partijen.

Goede fundering

De muziekkoepel staat nu op een dubbel goede fundering.
“De letterlijke fundering en het metselwerk dat wij onder het bouwwerk hebben gemaakt, maar ook de figuurlijke fundering van de organisatie. Dat maar veel mensen mogen gaan genieten van de optredens daar,” aldus Rob Warmes. “Er mag ook gestampt en gedanst worden. Kan de fundering wel aan.”

Bedankje voor Oldenzaal

De muziekkoepel in park Stakenkamp in Zuid-Berghuizen in Oldenzaal is een project waar allerlei bouwpartners aan hebben meegewerkt, vrijwillig en onbezoldigd. Warmes is gevraagd om het metselwerk te verrichten. Warmes heeft de laatste jaren zo ontzettend veel in Oldenzaal gebouwd, dat is besloten om mee te werken aan het project. Als bedankje voor het vertrouwen dat zoveel Oldenzalers in Warmes stellen.

Vanaf nu veel optredens

Tijdens de opening van de muziekkoepel  stonden allerlei musici op het podium in het park. Vanaf nu zullen regelmatig optredens plaatsvinden in de goed gefundeerde muziekkoepel.

 

Foto: Gemeente Oldenzaal

 

Muziekkoepel Berghuizen op goede fundering