Terug

Neijs van de bouwplaats: zes Warmesvlaggen naast elkaar op het Nardusboer

Mooi gezicht op nieuwbouwplan het Nardusboer in Oldenzaal: maar liefst zes Warmes-vlaggen wapperen fier in top. Het hoogste punt van de zes ruime herenhuizen is bereikt.

Het betreft een eigen projectontwikkeling. Warmes BV realiseert er zes geschakelde gezinswoningen en dat schiet flink op want het project loopt voor op planning. In januari was Warmes er ‘uit de grond’ en nu, begin maart, zit de kap er al op. De daken zijn geplaatst en daarmee is het hoogste punt bereikt. Zes vlaggen in top dus. 

De woningen zijn een ontwerp van de Oldenzaalse architect John Velthuis (www.johnvelthuis.nl) die ook gebouwen als het politiebureau, de Windroos en de gemeentewerf in Oldenzaal ontwierp. Hij ontwierp voor Warmes zes ruime geschakelde woningen die energiezuinig en onderhoudsarm zijn. Lage energiekosten en een hoog leefcomfort dus. En let vooral op het bijzonder metselwerk. Het blokkenverband geeft elke woning een ander aangezicht. 

De woningen zijn bovendien ‘customized houses’. De kopers werd een standaardwoning aangeboden met allerlei kopersopties. Een erker, een uitbouw voor een extra grote keuken, een dakkapel en nog veel meer opties waren beschikbaar. Alle kopers hebben gebruik gemaakt van de extra opties, maar ze kozen allemaal verschillende. Zo wonen ze straks allemaal in een huis dat helemaal naar hun wensen is. 
 

Neijs van de bouwplaats: zes Warmesvlaggen naast elkaar op het Nardusboer