Terug

Hier geet Warmes met van start: nieuwbouwbouwingen in Deurningen en Denekamp

Warmes start binnenkort met twee nieuwbouwprojecten, te weten nieuwbouwwoningen in Deurningen en Denekamp.

Bouwen op maat voor familie Hannink

Voor de familie Hannink bouwt Warmes een vrijstaande woning in het buitengebied van Deurningen.
Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het concept ‘Bouwen op Maat’, wat betekent dat het ontwerp een samenspel is tussen opdrachtgever, aannemer en architect. Dat is een andere werkwijze dan gebruikelijk, waarbij aan de hand van het ontwerp een aannemer wordt benaderd.

Bij Bouwen op Maat gaan de drie partijen al vanaf het begin met elkaar om tafel, waardoor de opdrachtgever van tevoren weet of al zijn wensen binnen het budget en het ontwerp passen. Zo weet de opdrachtgever zeker dat er geen onderdelen van de ontwerptekening sneuvelen, wat wel eens het geval is bij de traditionele werkwijze.

Het resultaat op de tekentafel van architect ArchiTom is een modern-landelijke vrijstaande woning met een bijzondere kleurstelling.

Saksische woning voor familie Gelhever

Voor de familie Gelhever bouwt Warmes een vrijstaande woning aan de Brandlichterweg in Denekamp. De nieuwbouwwoning komt naast de bestaande woning die onlangs verbouwd is door Warmes.
De nieuwe woning wordt voorzien van een Bentheimer zandstenen plint. Er wordt gewerkt met onderhoudsvrije materialen. De woning wordt voorzien van een badkamer en een slaapkamer op de begane grond en is dus levensloopbestendig.

De woning krijgt een steile kap die ver doorloopt, zoals gebruikelijk is bij woningen in Saksische stijl.

Deze woning is ontworpen door architect Ton Kuipers uit Borne.

 

Hier geet Warmes met van start: nieuwbouwbouwingen in Deurningen en Denekamp