Terug

Hier geet Warmes met van start

Vier nieuwe bouwprojecten staan op de planning de komende tijd. Twee in Enschede, een in Hengelo en een in Weerselo.

Enschede: rietgedekte villa

Aan de Noord Esmarkerrondweg in Enschede gaat aannemersbedrijf Warmes een villa bouwen voor de familie Stevens. Het wordt een moderne woning, rietgedekt en witgepleisterd. Architect is EVE architecten uit Nijverdal.

Enschede: kenmerkende schuurwoning

In het buitengebied van Enschede bouwt Warmes deze woning. Het wordt een vrijstaande schuurwoning met een kenmerkend uiterlijk: de woning wordt voorzien van een zinken dak in de kleur bruinnuance. Er wordt een speciaal langformaat gevelstenen gebruikt van ruim 50 centimeter. Architect is LEF uit Oldenzaal.

Hengelo: levensloopbestendige woning

Aan de Borgmanweg in Hengelo – aan de rand van de stad, richting Deurningen – gaat de bouw van de woning van de familie Dijkhuis van start. Het wordt een levensloopbestendige woning met authentieke details zoals siergebinten en bloemramen. Architect is Mirjam Wiggers uit Deurningen.

Weerselo: eerste woning Spikkert 3

Tot slot wordt er gebouwd in Weerselo: plan Spikkert 3 gaat van start en Warmes heeft de eer om de bouw van de eerste woning te contracteren. De familie Wiggers-Demmer heeft gekozen voor het concept Schetsen op Maat. Samen met architect ArchiTom uit Denekamp is gekozen voor een vrijstaande, moderne woning.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van deze en andere bouwprojecten van Warmes? Volg ons dan op facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Of meld je via de pop-up op onze nieuwspagina aan voor de nieuwsbrief.

 

Hier geet Warmes met van start