Terug

Gerenoveerde woning Reerink Lattrop opgeleverd

In Lattrop is de woning van Marina Reerink opgeleverd. Het resultaat is mooi geworden en de woning voldoet nu helemaal aan huidige eisen.

De woning is compleet gerenoveerd en geïsoleerd naar de eisen van deze tijd. De woning is achter en opzij uitgebouwd, waardoor wonen en slapen nu allemaal beneden gebeurt.
Het proces van de bouw is her en der wat bijgeschaafd naar de wensen van de opdrachtgever. Daardoor is het nog meer een maatproduct geworden dan oorspronkelijk bedacht was. Het renoveren van de bovenverdieping stond bijvoorbeeld niet op de planning, maar is toch gebeurd.

We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk van de constructieonderdelen weg te werken. In overleg met de constructeur is bijvoorbeeld gekozen voor een ander type staalconstructie zodat de vloer en de achtergevel op een andere manier opgehangen konden worden. Daardoor kon de staalconstructie in plaats van onder de constructie ín de constructie verwerkt worden.

De woning werd vrijdag opgeleverd door projectleider Jan Willem Weijers. “Wij zijn blij met het mooie resultaat en we wensen jullie veel geluk in jullie vernieuwde woning.”

Klik hier voor meer info over de bouwwerkzaamheden.

 

Gerenoveerde woning Reerink Lattrop opgeleverd