Terug

Warmes huldigt jubilarissen en pensionado’s tijdens personeelsfeest

Het personeelsfeest van Warmes kon vorig jaar niet doorgaan door corona, maar zaterdag kon het personeelsfeest weer gewoon worden gevierd. Het was meteen het moment om de jubilarissen en de pensioengerechtigden te eren.

Alle werknemers van Warmes werden welkom geheten bij de werkplaats waar de Kever cabrio’s van Event Creators klaarstonden voor de Kever Cabriorally. 

Na afloop werden de jubilarissen gehuldigd. Dat waren  Jarno Pegge en Joeri Leussink. Beide metselaars zijn 12,5 jaar in dienst bij Warmes. 

Daarnaast werden vier gepensioneerden geëerd, namelijk Frans Oude Nijeweme, Frans Baalhuis, Johnny Postel en Henny Ruël. 
Ruël en Baalhuis zouden eigenlijk vorig jaar al een officieel afscheid krijgen tijdens het personeelsfeest, maar dat moest worden uitgesteld naar dit jaar. 
Alle vier gepensioneerden zijn lange tijd in dienst geweest bij Warmes. Johnny Postel 36 jaar, Frans Baalhuis 39 jaar, Frans Oude Nijeweme zelfs 48 jaar en Henny Ruël spant de kroon met zijn 50 jaar in dienst. Toch staat het record nog altijd op naam van Frans Niehof want die was 54 jaar in dienst. 

Paul Roeleveld en Rob Warmes spraken hun waardering uit voor de vier gepensioneerden. “We hopen dat jullie met plezier terugkijken op jullie tijd bij Warmes en dat jullie volop genieten van jullie pensioen. Want als er vier mannen zijn die hun vrije tijd verdiend hebben, dan zijn jullie het wel.”
 

Warmes huldigt jubilarissen en pensionado’s tijdens personeelsfeest