Terug

Plan Schasfoort nu in verkoop!

De verkoop van de woningen op plan Schasfoort/Baderie in Denekamp start vandaag.

Het pand van Baderie Schasfoort aan de Meester Dingeldeinstraat in Denekamp krijgt een nieuwe bestemming. Aannemersbedrijf Warmes gaat er vier woningen realiseren. De verkoop van de woningen start vandaag, donderdag 19 januari, en is te vinden op de site van Silderhuis Makelaardij.

Vier nieuwe woningen

Het rechtergedeelte van het pand waar voorheen de Baderie gevestigd was (met plat dak), wordt afgebroken en op die plek worden vier woningen gebouwd. De achterwand blijft staan, zodat de situatie en het uitzicht voor de buren hetzelfde blijft.

Mooie locatie

Stijn Lammerink van aannemersbedrijf Warmes verzorgde het voortraject van het project, met de aankoop en het ontwerp. Sander Weusthof is de werkvoorbereider. “Het is een locatie waar we veel mogelijkheden zien,” aldus de twee. “In het centrum, vlakbij het Nicolaasplein en met een mooi uitzicht. Het pand leent zich bovendien goed voor een herbestemming die past bij de huidige marktvraag. We hopen Denekamp hiermee een woonimpuls te geven op een mooie centrumlocatie.”

Omgekeerd wonen

Aan het ontwerp voor het plan is meteen te zien dat het geen standaard woningen worden. Ze worden best speciaal: slapen en baden op de begane grond, leven (keuken en woonkamer) op de eerste verdieping.
Hiervoor is gekozen vanwege een mooier uitzicht en mooie lichtinval.
De woningen worden voorzien van een balkon aan de voorzijde. Het worden energiezuinige woningen met zonnepanelen, warmtepomp en hoge isolatiewaarde. Energielabel A+++.

Verkoop start 19 januari

Silderhuis Makelaardij verzorgt de verkoop van de woningen die worden verkocht vanaf 325.000 euro. Hier vind je de link naar de infopagina van Silderhuis Makelaardij.

Warmes start in april met de werkzaamheden. Beoogde einddatum is begin 2024.

 

Klik op de foto's voor een vergroting.

 

 Plan Schasfoort nu in verkoop!