Terug

Nieuwbouw vier woningen centrum Noord Deurningen

Aannemersbedrijf Warmes gaat vier woningen bouwen in het centrum van Noord Deurningen, vlak naast de slipbaan. Morgen (dinsdag) gaan de woningen in de verkoop.

Vier woningen worden er gebouwd op het bouwplan aan de Johanninksweg, vooraan in Noord Deurningen. Er verrijzen een semi-geschakelde woning, een blok van twee en een vrijstaande woning.

Plan Johanninksweg betreft een eigen ontwikkelproject van Warmes. Projectleider Sander Weusthof: “We achten de tijd rijp voor het ontwikkelen van het project gezien de vraag naar woningen in de markt. We hebben gekozen voor vier moderne woningen op een behoorlijke kavel, met tuin en gebouwd volgens de energiezuinige eisen van nu. De woningen krijgen een landelijke uitstraling, passend bij Noord Deurningen. Wel krijgen ze alle vier een eigen, kenmerkend uiterlijk.”

De woningen worden compleet afgewerkt opgeleverd, inclusief keuken, tegelwerk en sanitair. “We bieden kopers ook de mogelijkheid om hun woning casco op te leveren; mocht iemand zelf graag de afwerking willen doen. We verwachten met name interesse van starters op de woningmarkt, hoewel de woningen ook levensloopbestendig gemaakt kunnen worden middels diverse kopersopties.”

Start bouw 2025

De bouw start in het eerste kwartaal van 2025 en de oplevering is naar verwachting eind 2025. Architect is ArchiTom, makelaar Boukje Brookhuis van Silderhuis Makelaardij.

Dinsdag 2 juli verschijnen de woningen op Funda. We geven een seintje als het zover is.

 

 

Nieuwbouw vier woningen centrum Noord Deurningen