Terug

Warmes werkt met de Superkist, een nieuw systeem voor fundatiebalken

Via Raab Karcher heeft Warmes bv voor het eerst gewerkt met de Superkist, een nieuw systeem voor het inschalen van fundatiebalken. Of het beviel? Zeker. Het ging heel snel.

De Superkist is een product van De Hoop Pekso en werd geleverd door Raab Karcher. Warmes zette het nieuwe systeem in op een nieuwbouwplan in Oldenzaal. 
De Hoop Pekso stuurde medewerker  Ric Grendelman langs voor uitleg. Dat werd gewaardeerd door de vaklieden van Warmes die vervolgens aan de slag gingen en bijzonder snel klaar waren. De iets hogere kosten van het product werden gecompenseerd door het geringe aantal arbeidsuren. 

Met de Superkist kan in no time een fundering efficiënt en arbovriendelijk gerealiseerd worden. De Superkist wordt over de paalfundering geplaatst en voorzien van wapening. Het resultaat na het storten van het beton geleverd door de betoncentrale twenthe, is een strakke, maatvaste betonbalk. De fundering is sneller te plaatsen door de verwerkingsmethode met trekpennen. De Superkist is een schoor- en kransloze funderingskist. Na het plaatsen van de kisten en de korfwapening worden trekpennen in de bovenzijde van de wanden van de bekisting aangebracht. En dat is het. Klaar.

www.raabkarcher.nl

www.superkist.nl 
 

Warmes werkt met de Superkist, een nieuw systeem voor fundatiebalken