Terug

Warmes is gestart met wederopbouw autobedrijf Tijink

Twee gebouwen en een wasstraat; dat gaat aannemersbedrijf Warmes bouwen voor autobedrijf Tijink. De gebouwen krijgen een heel bijzonder ontwerp.

De garage van autobedrijf Tijink in Lattrop is in november 2018 afgebrand en wordt nu weer opgebouwd. André Tijink werkt hierin zoveel mogelijk samen met lokale partners zoals Haamberg voor het installatiewerk, Wassink voor het grondverzet en Warmes als aannemer. Andere bouwpartners zijn onder meer de Betoncentrale en Nijwa Pompen.

Als alles klaar is, heeft Lattrop straks niet alleen de beschikking over een wasstraat, maar ook over twee markante gebouwen bij de entree van het dorp. Leferink architecten maakte namelijk speciaal voor Tijink een bijzonder ontwerp, passend bij de omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van veel natuurlijke materialen. 

Het project startte op 6 mei met het inschalen van de keldervloer. Nu het dieptepunt is bereikt, gaat de bouw omhoog. Vrijdag 15 mei werd de keldervloer gestort, waarna de kelderwanden en het kelderdek volgen en dan gaat de bouw verder boven de grond.

Niet alleen voor de inwoners van Lattrop maar ook voor Warmes komt het goed uit dat Lattrop straks weer een autobedrijf heeft. Warmes heeft namelijk alle auto’s in onderhoud bij Tijink. Tijink biedt in de tussentijd overigens wel een goed alternatief, namelijk de tweede vestiging in Reutum. 

Binnenkort te lezen op deze website: architect Leferink die vertelt over het ontwerp dat hij maakte voor autobedrijf Tijink.
 

Warmes is gestart met wederopbouw autobedrijf Tijink