Terug

Nog één keer van de Warmes-schans

Nog één keer glijden de deelnemers van Te Land, Ter Zee en in de Lucht zaterdag van de Warmes-schans. Daarna beraadt Junior Kamer Oldenzaal zich op een ander evenement. De opbouw van de schans is in volle gang.

Deelnemers klaar? Dat klinkt komende zaterdag 22 juni weer volop op het Hulsbeek waar de derde editie van het populaire evenement wordt gehouden door Junior Kamer Oldenzaal. Traditiegetrouw is Warmes verantwoordelijk voor de opbouw van de schans waar de deelnemers in hun creatieve kisten, tobbes en kratten afglijden richting de bel. 

Waarom laatste editie?

Maar waarom is dit de laatste editie? Het is toch een drukbezocht, populair evenement?

“De Juniorkamer werkt telkens met projecten voor 3 jaar. Gericht op Oldenzaal en voor het goede doel,” legt Maik Roeleveld uit. Hij is namens aannemersbedrijf Warmes lid van Junior Kamer Oldenzaal. “Meestal volgt dan een tussenjaar om wat nieuws te verzinnen en dan is er weer wat anders waarmee geld voor sociale doelen wordt vergaard. Het is dus tijd voor wat nieuws. We zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ideeën zijn er genoeg, maar nog niets concreet.”

Hoewel de Juniorkamer het evenement niet meer zal organiseren, is het niet uitgesloten dat het evenement volgend jaar toch doorgang vindt, mits zich een andere organisator aandient. Maar dan wordt het evenement niet meer door de Juniorkamer georganiseerd en is Warmes dus niet meer de schansbouwer.

Veel plezier gewenst!

Roeleveld besluit: “Voor deze laatste editie hoop ik op veel deelname, geen ongelukken en veel gezelligheid. Het was leuk om er aan mee te hebben gewerkt en ik wens iedereen veel plezier zaterdag.”

TLTZ bezoeken

Te Land, Ter Zee en in De Lucht wordt gehouden op zaterdag 22 juni op recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal.

Van 9.00 tot 12.00 uur is er een kidsochtend. Er is dan van alles te doen voor de jeugd.
Het tobbedansen is van 12.00 tot 17.00 uur, met Johan Vlemmix als illustere presentator.

Parkeren bij P3 of P5. De entree voor het evenement is gratis.

Meer informatie op www.tltz-oldenzaal.nl.

 

 

Nog één keer van de Warmes-schans