Terug

Met glans van de ‘Warmes-schans’

Er wordt momenteel druk gebouwd aan de grote schans van Te Land, Ter Zee en in de Lucht. De deelnemers glijden zaterdag van de grote Warmes-schans.

Maik Roeleveld is als lid van de Juniorkamer Oldenzaal betrokken bij het evenement dat op zaterdag 16 juli wordt gehouden op het Hulsbeek in Oldenzaal. Het wordt een groot evenement waar veel sponsors en leden van de serviceclub bij betrokken zijn.

Roeleveld tekende de technische tekening van de schans en Mark Wiefferink (van Lucassen Bouwconstructies) werkt met Maik samen als hoofdconstructeur. Sleiderink Bouwmaterialen levert de balklaag en de beplating. De organisatie van Te Land, Ter Zee en in de Lucht bouwt de schans zelf op. Daarvoor wordt de bouwkraan van Warmes ingezet.

Johan Vlemmix

De deelnemers worden zaterdag ‘weggeschoten’ door niemand dan Johan Vlemmix, mister Te Land, Ter Zee en in de Lucht himself. Het pistooltje gebruikt hij niet meer (daar zou tegenwoordig een ingewikkelde vergunningsprocedure voor nodig zijn) maar de Juniorkamer zorgt dat de deelnemers wél met veel lawaai worden weggeschoten. Vlemmix krijgt een gashoorn voor zijn belangrijke taak.

Evenement bezoeken

Te Land, Ter Zee en in de Lucht wordt gehouden op zaterdag 16 juli van 12.00 tot 18.00 uur op het Hulsbeek in Oldenzaal. Iedereen mag gratis komen kijken. Parkeren bij P3.

Meer info via tltz-oldenzaal.nl/.

 

Met glans van de ‘Warmes-schans’