Terug

WOON2021: dé beurs voor bouwen, verbouwen en verduurzamen

Aannemersbedrijf Warmes is op 29 en 30 oktober deelnemer en medeorganisator van WOON2021, de woonbeurs van Dinkelland en Tubbergen. Maar liefst 224 bouwkavels worden gepresenteerd op de beurs waaronder een groot aantal kavelplannen dat op WOON2021 de primeur beleeft. 

224 nieuwe kavels

De Noaberkachtgemeenten Dinkelland en Tubbergen hebben ambitieuze woningbouwplannen voor de komende jaren. Een groot aantal bouwplannen is al bekend, maar er wordt nog een aantal nieuwe plannen gepresenteerd tijdens WOON2021. 
In totaal komen 224 kavels in de twee gemeenten beschikbaar en dat maakt dat WOON2021 een interessant evenement wordt voor wie een woning wil bouwen in Dinkelland of Tubbergen. 

Sommige bouwplannen zijn onlangs bekendgemaakt, zoals die van de Scholt in Fleringen, de Wirnte in Langeveen, het vierde veld van DSVD in Deurningen, de Lenne in Saasveld en ’t Spikkert in Weerselo. 

Andere kavelplannen beleven de primeur tijdens de woonbeurs. Dat zijn Weemselerveld fase 4 in Albergen, Dannenkamp 5 in Harbrinkhoek, Denekamp Oost en Brookhuis Noordwest in Noord Deurningen. Van deze bouwlocaties zijn tijdens WOON2021 voor het eerst de kavelplannen in te zien.

Ook voor verbouwen en verduurzamen

WOON2021 is er dus voor wie een woning wil bouwen, maar ook voor wie wil verbouwen of verduurzamen. Anders gezegd: WOON2021 is er voor iedereen die serieus werk wil maken van zijn woonwensen. 

Extra aandacht is er dit jaar voor natuurinclusief bouwen. Allerlei oplossingen worden gepresenteerd, variërend van voorbeelden van een biodiverse tuininrichting tot verrassende ideeën zoals geïntegreerde vleermuisholletjes in woningen.

Ook voor verbouwen en verduurzamen is veel aandacht tijdens WOON2021. Zo is bij de stand van Warmes allerlei foldermateriaal te vinden over onderhoud en renovatie, energiezuinig bouwen en asbestsanering. Natuurlijk staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden. 

Allemaal lokale deelnemers 

Op de beurs is een groot aantal lokale ondernemers te vinden. Zo wordt de WOON2021 dé plek waar alles op het gebied van wonen overzichtelijk wordt gepresenteerd. Op lokaal niveau bovendien; vertrouwd, dichtbij en professioneel. 

WOON2021 wordt voor de negende keer gehouden door de Noaberkrachtgemeenten Dinkelland en Tubbergen, in samenwerking met lokale ondernemers. Warmes is al jaren deelnemer, maar ook medeorganisator. Vorig jaar kon de beurs helaas niet doorgaan, maar dit jaar wordt groot uitgepakt op de nieuwe locatie partycentrum Morshuis in Albergen.

WOON2021 bezoeken

WOON2021 is op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober te bezoeken in partycentrum Morshuis aan de Ootmarsumseweg 159 in Albergen. Vrijdag is de beurs van 17.00 tot 21.00 uur te bezoeken, zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis.

Alle informatie over de beurs en de deelnemers is te vinden op www.woon2021.nl. 
 

WOON2021: dé beurs voor bouwen, verbouwen en verduurzamen