Terug

Bouwplannen? Op WOON2023 vind je alle partijen die je daarbij kunnen helpen

Of je nou nieuwbouwplannen hebt, verbouwplannen of wilt restaureren: iedereen met een woonwens kan terecht op WOON2023. Daar vind je namelijk alle partijen die je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Wij zijn ook dit jaar weer trotse partner van WOON2023. Dat is de woonbeurs voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. De beurs wordt elk jaar op een andere locatie gehouden en dit keer is dat ’t Oale Roadhoes in Tubbergen.

Van financieel adviseurs tot bouwbedrijven, architecten en hoveniers: ze doen allemaal mee aan WOON2023. Alle partijen zijn verzameld, dus je kunt heel gemakkelijk informatie inwinnen voor het realiseren van jouw bouwdroom. Alles present op één locatie. Het zijn bovendien allemaal lokale bedrijven. Korte lijnen en vertrouwde gezichten dus.

Nieuwe kavels

Traditie op de beurs is het presenteren van nieuwe bouwplannen in de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Dit jaar zijn dat bouwplannen in Tilligte, Weerselo, Rossum, Harbrinkhoek, Manderveen en Reutum.

Win een schoefkoar

Er valt tijdens WOON2023 van alles te winnen aangezien het een soort traditie is dat deelnemende bedrijven een prijsvraagje uitschrijven voor de bezoekers. Warmes nodigt iedereen uit om een gokje te komen wagen in de stand. Daarbij maken de deelnemers kans op een goed gevulde schoefkoar. Niet alleen de inhoud dus, ook de schoefkoar zelf.

WOON2023 bezoeken

WOON2023 is te bezoeken op vrijdag 10 november van 14.00 tot 21.00 uur in restaurant ’t Oale Roadhoes aan de Grotestraat 60 in Tubbergen. De entree is gratis en parkeren kan vlakbij.

Alle info is te vinden op www.woonbeursdinkellandtubbergen.nl.

 

Bouwplannen? Op WOON2023 vind je alle partijen die je daarbij kunnen helpen