Terug

Extra reden om voor werken in bouw te kiezen: in bouwwereld bouw je je eigen woning nooit alleen

‘Bouwvakkers wonen altijd in mooie huizen’, is een vaak gehoorde uitspraak. Klopt. Dat is een van de extra voordelen van werken in de bouw.

Bouwvakkers helpen elkaar. Het is eerder regel dan uitzondering dat je hulp van collega’s krijgt bij het bouwen van je eigen woning. Ze kunnen ook rekenen op steun van het bouwbedrijf waar ze werkzaam zijn. Warmes probeert altijd zoveel mogelijk te faciliteren, van gebruik van de werkplaats tot het gebruik van materieel.

Dit is echt een meerwaarde van het bouwberoep, naast de fantastische aard van het werk en de goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zelf je huis kunnen bouwen is een van de extra argumenten om werkzaam te zijn in de bouwwereld.

Vijf bouwers bij Warmes

Bij Warmes zijn op dit moment vijf werknemers hun eigen woning aan het bouwen of ze hebben plannen daarvoor. Tel daar de talloze collega’s bij op die in het verleden hun woning al hebben gebouwd of verbouwd en dan komt het erop neer dat de meeste werknemers wonen in zelfge- of verbouwde woningen.
De fases van de bouw van de Warmeswerknemers die momenteel bouwen, liggen ver uit elkaar. Sommige zijn nog aan het ontwerpen, anderen zijn al in de afrondende fase. Maar allemaal bouwen ze samen met hulp van collega’s en bouwbedrijf.

Succes met de bouw allemaal!

Hieronder zie je de woningbouw van 'onze' Stef Schuurman.

 

Extra reden om voor werken in bouw te kiezen: in bouwwereld bouw je je eigen woning nooit alleen