Terug

Hightech bedrijfshal Zenna officieel geopend

De hightech bedrijfshal van het Enschedese bedrijf Zenna Laser Solutions is officieel geopend. Een feestelijk moment voor de mensen van Zenna en de mensen van Warmes. Dit is weer een voorbeeld dat we bij Warmes telkens aan héél verschillende opdrachten werken.

“Een luxueuze villa, een hightech bedrijfshal en een restauratie van een historische boerderij: het lijken projecten die je bij drie verschillende aannemers laat uitvoeren, maar dat is niet zo. Dit zijn allemaal projecten waar ik me de laatste tijd mee bezig heb gehouden bij Warmes,” lacht projectleider Jan Willem Weijers. “Dus waar je ook mee aankomt, ik ben er van overtuigd dat we het aankunnen. Warmes krijgt het allemaal klaar.”

Het was dan ook weer een interessant project, de hightech bedrijfshal voor Zenna Laser Solutions. In de hal worden lasersnijmachines gefabriceerd die over de hele wereld worden geleverd, tot Canada en Japan aan toe.

Strakke planning

De productiehal is helemaal conform planning gebouwd, ondanks drukte en materiaalschaarste. Dankzij strakke planning en goede contacten met leveranciers is het gelukt om de hal op tijd op te leveren, al voor de jaarwisseling.

Tijd voor opening

Het is ondertussen topdrukte bij Zenna, dus er werd na de oplevering meteen werk gemaakt van het inrichten en operationeel maken van de hal. Nu de hal volop in bedrijf is, werd het tijd voor de officiële opening. Klanten en leveranciers kwamen kijken en ook namens Warmes was er een delegatie aanwezig.

Meteen terugverdienen

Weijers tijdens de opening: “Ik wens Zenna veel succes met het wegwerken van de volle orderportefeuille. Jullie kunnen de hal meteen gaan terugverdienen. Bedankt voor de goede samenwerking; het was een uitdagende en interessante opdracht. Hopelijk kunnen jullie hier naar volle tevredenheid aan de slag.”

Twee praattafels cadeau

Speciaal voor de opening hadden zowel Warmes als installatiebedrijf Loohuis praattafels laten maken als cadeau. Die kreeg Zenna aangeboden door Jan Willem Weijers namens Warmes en door Jeroen Nijmeijer namens Loohuis.

 

Hightech bedrijfshal Zenna officieel geopend