Terug

Productiehal Zenna in 4 maanden klaar

Vier maanden geleden stond er nog niks, nu staat er een grote productiehal die binnenkort in gebruik wordt genomen. De oplevering was zojuist, op donderdag 23 december. Het bouwen van de nieuwe productiehal van Zenna Laser Solutions was voor Warmes een heel grote uitdaging: de bouw moest ontzettend snel gaan.

Het moest zo snel omdat het topdrukte is bij Zenna. Het Enschedese bedrijf heeft een volle orderportefeuille en wil zo snel mogelijk aan de slag met de orders voor klanten wereldwijd. Daarvoor was een nieuwe productiehal nodig en die heeft Warmes voor Zenna gebouwd, in slechts vier maanden tijd. 

Het ontwerp komt van Schipperdouwes Architectuur uit Delden. De bouw staat onder regie van bouwbegeleider Richard Verheul.

Timelapsefilmpje op facebook

In het timelapsefilmpje op facebook.com/warmesbv is de voortgang van de bouw te zien. Daarop zien we hoe het staalwerk op de fundatie is gemonteerd, vervolgens het dak en de wandbeplating, waarna de betonvloer werd gestort. Het resultaat is een productiehal die helemaal conform planning is gebouwd, ondanks drukte en materiaalschaarste. Dankzij strakke planning en goede contacten met leveranciers is het gelukt. 

Zenna neemt de hal in het nieuwe jaar meteen in gebruik en gaat er dan direct aan de slag met de orders, waarna de lasersnijmachines wereldwijd geleverd gaan worden.
 

Productiehal Zenna in 4 maanden klaar