Nieuwbouw riante woning

Oldenzaal

Oldenzaal, 2013

In 2015 zijn wij begonnen met deze riante woning te Oldenzaal. De woning is geheel onderkelderd en in de tuin is een prefab schuur geplaatst. De in het werk gestorte kelder is voorzien van een aantal koekoeken om licht en natuurlijke ventilatie toe te laten in de ruimten. Deze energiezuinige woning is geheel volgens de laatste eisen van het bouwbesluit vervaardigd.
Speciale kenmerken van de deze woning zijn: Vogelzangsteen, Cape Cod en eiken trap en voordeur.
De gevels zijn  opgetrokken uit de bekende Vogelzangstenen met eigen karakteristieke kleuren. De overige gevelvlakken zijn voorzien van duurzame Cape Cod rabatdelen. Deze op een specifieke wijze bevestigde delen zijn voorzien van 10 jaar garantie op verf en materiaal. De donkere keuren, het rood/oranje, laten zich uitstekend combineren met eikenhout. Ter plaatse van de achterdeur leunt de kap op een eiken gebint.
De voordeur is een uniek stukje vakwerk. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde zijn bekleed met foutloos eiken rabatdelen. De deur is door middel van staal verstevigd.
Ook in de woning is de blanke kleur van het eiken terug te vinden in de trap. De balusters van de trap zijn gesmeed en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Het traphekje naar de kelder is met de trap mee gemaakt en heeft dezelfde uitstraling.
Wanneer een klant specifieke wensen heeft, is het aan ons om deze naar wens in te vullen.

NAAR OVERZICHT